Videos

Academia Grenton - Partea 1. Noțiuni de bază despre sistemul Smart Home. Ce este Smart Home și de ce merită să îl ai.

play
În prima parte a Academiei Grenton, vă prezentăm ce este sistemul Smart Home, cum trăiește într-o casă inteligentă și ce funcționalități și facilități se pot aștepta după instalarea acestuia. Vă vom spune cum automatizarea casei îmbunătățește siguranța, confortul și economisește. Vom arăta că tehnologia Smart Home ne oferă și o casă flexibilă, ce funcții pot fi schimbate în funcție de perioada anului, zi, în funcție de faptul dacă avem oaspeți sau suntem în vacanță. Vom arăta cum Smart Home controlează independent încălzirea, iluminatul, obloane, porțile de intrare și garaj sau sistemele moderne, cum ar fi ventilati cu recuperare de caldura sau panouri fotovoltaice.

Academia Grenton - Partea 2. Pregătirea instalației electrice în Smart Home. Cum să cablezi o casă.

play

În a doua parte a Academiei Grenton, vă prezentăm cum să pregătiți o instalație electrică și de joasă tensiune pentru sistemul Smart Home. Vă sfătuim să alegeți diferite tipuri de fire electrice și cabluri structurate pentru integrarea cu alte sisteme ale unei case moderne. De asemenea, oferim instrucțiuni de instalare specifice pentru dispozitivele Smart Home ale sistemului Grenton, prezentând diferite versiuni ale arhitecturii sistemului pentru cladiri mici și mari. După vizionarea acestui episod, veți afla răspunsurile la întrebări foarte frecvente despre cum să pregătiți cablajul pentru încălzire, iluminat, jaluzele, sisteme de alarmă, porți de intrare și garaj, sau integrarea cu un recuperator sau un invertor fotovoltaic într-o casă inteligentă. De asemenea, veți ști care este lungimea maximă a Grenton TF-Bus, cum să conectați intrerupatoarele tactile în cazul cablării în formă de stea. De asemenea, veți învăța câteva reguli simple pentru terminarea conectivitatii Bus.

Academia Grenton - Partea 3. Module Grenton. Cum să alegeți modulele potrivite pentru sistemul Smart Home.

play

În a treia parte a Academiei Grenton, vă prezentăm o gamă largă de dispozitive Grenton Smart Home, adică module care îndeplinesc funcții individuale. Vom prezenta familia de module unul câte unul, împărțindu-le în cele încastrate și pentru dulapurile electrice pe o șină DIN. Vom arăta, de asemenea, care este diferența dintre modulele cu fir care comunică prin magistrala TF-Bus decât cele wireless din standardul Z-WAVE. Pentru fiecare grup de module, vă vom spune ce parametri electrici are modulul într-o versiune dată, dar și care este cea mai comună aplicație în sistemele reale implementate în case și apartamente. După vizionarea acestui episod, veți putea decide dacă aveți nevoie de modulul Grenton Relay 4HP pentru o anumită funcție sau de I / O Grenton 8/8. În acest episod vă vom arăta și avantajele intrerupatoarele de sticla Grenton Touch Panel, cât și Grenton Smart Panel, echipate cu un ecran OLED și posibilitatea controlului fără contact prin gesturi ale maini.

Academia Grenton - Partea 4. Pornirea sistemului Grenton.

play
În a patra parte a Academiei Grenton, vă prezentăm cum să alimentați corect sistemul Smart Home. Vă sfătuim ce elemente să alegeți și ce bune practici să aplicați. De asemenea, oferim linii clare de instalare specifice pentru sistemul Smart Home Grenton, prezentând diferite versiuni ale arhitecturii sistemului pentru instalații mici și mari. Discutăm ce greșeli trebuie evitate, astfel încât o casă inteligentă să poată controla corect și fără probleme încălzirea, iluminatul, rulourile, sistemul de alarmă, porțile de intrare și garaj sau integrarea cu o ventilatie cu recuperare de caldura sau cu un sistem de panouri fotovoltaice.

Academia Grenton - Partea 5. Bazele configurării sistemului Smart Home.

play
În partea a cincea a Academiei Grenton, vă vom arăta cum să începeți și să configurați sistemul Smart Home. Vă prezentăm funcția Discovery, care vă permite să găsiți toate modulele Grenton cu un singur clic, să le adresați și să vă pregătiți pentru configurare. Discutăm despre metodele de creare a scripturilor, obiectelor virtuale, cum ar fi temporizatorul, calendarul, programul sau termostatul. Vă prezentăm modul în care se comportă unitatea CLU în cazul diferitelor stări ale funcționării sistemului.

Academia Grenton - Partea 6. Configurarea sistemului Smart Home - Iluminare.

play

În a șasea parte a Academiei Grenton, folosind exemplul configurației de iluminare, discutăm principiile creării conexiunilor între intrări și ieșiri în sistemul Smart Home. Vă prezentăm o configurație simplă a lămpilor pornit / oprit, configurația lămpilor reglabile și a LED-urilor color RGBW. Vă arătăm cum să creați scripturi LUA, să utilizați instrumentul grafic Script Builder și să configurați scene simple, cum ar fi Leaving Home.

Academia Grenton - Partea 7. Aplicația MyGrenton Smart Home.

play

În a saptea parte a Academiei Grenton, discutăm principiile creării unei interfețe pentru aplicația inteligentă de control al sistemului de acasă pentru smartphone-urile și tabletele myGrenton. Vă prezentăm cum să pregătim cu ușurință o configurație adaptată nevoilor noastre, cum să pornim accesul de la distanță prin cloud sau să configurăm notificările PUSH. Arătăm cum poate arăta aplicația noastră, cum putem grupa funcțiile în funcție de tipul dispozitivelor controlate - de exemplu, iluminat, încălzire sau jaluzele sau în funcție de camere, o cameră de zi, o bucătărie sau un garaj.

Academia Grenton - Partea 8. Configurarea sistemului Smart Home - încălzire.

play

În această parte a Academiei Grenton, discutăm principiile instalării încălzirii într-o casă inteligentă. Arătăm diferențele în instalațiile tradiționale de CO și gestionate. Discutăm despre modul de control al temperaturii în fiecare cameră cu termostate virtuale și apoi folosim aceste termostate în aplicația mobilă myGrenton și Smart Panels.

Partea 8 este episodul pentru investitori și instalatori de sisteme Smart Home care doresc să afle despre principiile configurării încălzirii inteligente. În următoarele părți, vom discuta despre cum să configurați rulouri, sistem de alarmă, poartă de intrare sau ușă de garaj în sistemul Grenton sau să se integreze cu un recuperator sau cu un invertor fotovoltaic.

O vizită în interiorul casei cu sistemul Grenton

play

Prezentarea capabilităților sistemului Smart Home de la Grenton în interiorul locuintei.

Grenton Object Manager

play
Prezentarea software-ul Grenton Object Manager, datorită căruia puteți configura sistemul Smart Home într-un mod simplu și rapid.